vrijdag 9 januari 2009

Woensdag 7 januari

Hoi iedereen,

s’ Morgens zijn we even langs het locale internetcafé gepasseerd. Daar lazen we deugddoende mailtjes , en probeerden enkelen onder ons Skype. Wat niet echt een succes was, volgende keer eens proberen met elien haar headphone. Omdat de temperaturen bleven steigen dachten we naar het zwembad te gaan. Daar hebben we een seizoensabonnement gekocht voor slechts 41 rand, de prijs die wij normaal gezien betalen voor 1 keertje zwemmen in een Belgisch zwembad. Eerst voelden we ons wat bekeken omdat hier bijna enkel maar bruine en zwarte mensen komen, maar na een tijdje was dit wel oké.



Julie, Marijke en Hannah probeerden de HOGE springplank en na enkele minuten twijfelen, voor sommige tientallen minuten namen ze toch een sprong in het onbekende en belandde ze lekker in het verfrissende water. Na de verfrissende duik moesten we nodig nog wat inkopen doen om de week door te komen. We kwamen met zwaargeladen rugzakken terug , onze koelkast was gevuld voor heel de week. S’avonds lekkere saté’tjes gegeten met couscous en groentjes, nog wat gekuierd, spelletjes gespeeld, een leuke film bekeken en lekker gaan slapen.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

amaai Julie, de bomma kreeg bijna iets aan haar hart als ze zag dat jij van die hoge plank naar beneden sprong, Sigrid zei direkt amaai dat zou ik niet durven zenne maar ja Julie wel natuurlijk
xxxxx en ook ne dikke kus aan de drie andere meiden he
mama julie

julie, bieke en marijke zei

Ik dierf dit ook alleen maar na HEEEL lang twijfelen en nadat er velen het mij hadden voorgedaan!
Maar het was wel leuk!!
Dikke kus aan iedereen,
Julie!

julie, bieke en marijke zei

Van de springplank springen blijft elke keer weer een hele overwinning!!!
De Afrikaanse mensen springen er salto's af, maar dat is voor over een kleine drie maand:)

Groetjes