dinsdag 17 februari 2009

Piekniek 7 februari

Vanavond zijn we naar een zonsondergangpiekniek geweest in Paarl, het enige probleem was dat dit één van de weinige avonden was dat er regen in de lucht zat. Het was niet zo warm, de wind begon op te steken en de donkere wolken begonnen zich rond het taalmonument in Paarl samen te pakken, de plek waar onze piekniek plaatsvond. Elra had natuurlijk wat lekkers gehaald om te eten, broodjes met lekker koudvleesie ( kippenwit en ham). Lekker fonkelwijntje van de plaatselijke wijngaarden en natuurlijk goed gezelschap. Ondertussen werden de wolken donkerder en de bliksemschichten vlogen ons rond de oren. We gingen eerst nog even het taalmonument van dichterbij bekijken, toen begonnen de eerste druppels al te vallen. Gelukkig konden we nog genieten van een prachtig uitzicht over de vallei rond Paarl, we zagen zelfs de Tafelberg. Omdat de druppeltjes nu toch stillaan dikke druppels ( ja hoor ze namen Belgische normen aan) begonnen te vallen besloten we ons buikje rond te eten en ons fonkelwijntje ( bij marijke sapjes) op te drinken en met de vlam in de pijp te vertrekken. We hebben uiteindelijk niet veel gezien van de zonsondergang, maar genoten hebben we wel!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Amaai, het ziet er allemaal knap uit.Een dikke merci voor Johan en Elra die zo goed voor jullie zorgen ik ben een heel stuk geruster zeg hen dat maar.Geniet er nog volop van want ge zit al over de helft. Ik blij natuurlijk kan de weken al op een hand tellen. Begin je toch wel te missen hoor!!
De groetjes aan de andere meiden.
liefs uw moederke

Anoniem zei

Hey Bea,

Ik heb juist met Anneke je ervaringen van ginder gelezen. Het ziet er echt allemaal heel tof uit. Ben blij dat ik jullie kan volgen. Zo horen we toch nog iets van je he.
Wanneer kom je terug?
Ik moet heel veel goetjes doen van Ann.
Hopelijk tot snel.

Dikke kus Sofie